VM-bloggen: Framme i Rhennes

Nu är vi framme i Frankrike, Rhennes efter någon timmes flygresa. Jag är så förväntansfull och magen pirrar av längtan och nyfikenhet. Jag vill se hur allt kommer att vara och jag vill se hur bra vi kan prestera som lag. 

Nattens sömn blev väl sådär, flera uppvaknande där jag bara ville att väckarklockan skulle börja ringa 07:30. Men jag klagar inte, jag är full med annan typ av energi så energi från sömnen kompenseras enkelt upp. 

Det var en cool känsla när vi samlades vid incheckningsdisk fem på Arlanda i våra gemensamma kostymer. Alla spelare och ledare var klädda likadant och folket som gick förbi hälsade glatt ”Lycka till i Frankrike”. 

Vi flög chartrat till Rhennes, vilket innebär att det enbart var laget som tog plats i planet samt kabinpersonal och pilot, som för övrigt var iklädd i Sverige-tröja. Detaljer, jag älskar er. 

Let the journey begin… 

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>