VM-bloggen: Förläger i Båstad

Sex dagar är genomförda i Båstad och bussen rullar vidare mot Göteborg för ytterligare några dagar av förlägret inför VM. Vi har haft intensiva men bra dagar på hotell Riviera Strand, världens lyxhotell med världens lyxutsikt mot havet. Synd bara att det regnade och var grått konstant, damlandslagets för övrigt ständigt förföljande väder.

Utsikten från matsalen

Vi har hunnit träna fyra pass och spelat en stängd match mot Sydkorea igår. Träningarna har genomförts inför massa kids och annat folk som visat att intresset växer mer och mer. Det är något jag är otroligt förväntansfull över, hur intresset kommer att se ut längst med vägen under vår VM-resa. 

Lilla gänget i gänget

Vi har hunnit testa fyra olika restauranger i Båstad där vi ätit fantastiska middagar, det här utöver den goda maten som vi har serverats på hotellet. Maten är något som alltid är toppklass när man är iväg med landslaget, den här gången har inte var något undantag. Det är nästan lite jobbigt att det finns så mycket gott. Beslutsångest är vanligt förekommande när man står på frukosten och ska välja mellan dögott bröd, smarriga tillbehör och färska bär till den turkiska yogurten eller en nystekt omelett med färska råvaror av en ansvarig som står och steker efter vår önskan. 

En av restaurangerna vi åt middag på: Restaurang Sand

Vi har hunnit med att hänga med varandra. I söndags hade vi en träningsledig dag där vi promenerade till stranden (låg typ tre meter utanför våra rum) och hade team building. Två personer kom från ett företag och skulle hålla i en femkamp där vi skulle delas in i fem olika lag. Shit. Det kan inte vara enkelt och handskas med oss när vi sätter igång att tävla. Jääklar vilka vinnarskallar det finns i detta laget. Det är oooomöjligt att få fram en vinnare utan att vi ska protestera eller finna anledningar till varför vinnarlaget inte alls var vinnare i den tävlingen. Såhär i efterhand när jag reflekterar så undrar jag ifall de två ansvariga tänkte att vi var helt galna och inte såg det roliga i tävlingen. Men, men, kanske är det något som krävs för en del för att kunna ta sig till den här nivån; att det bor en djävul inom en som vaknar till liv varje gång det handlar om placeringar. 

Bild från team buildingen. Foto: Bildbyrån.

Med andra ord har vi hunnit med massor. Jag är verkligen stolt över att få vara en del av detta gänget. Det är få förunnat och jag hoppas kunna njuta ordentligt. Jag hoppas även kunna låta er följa med på denna resan och även kunna ha något att gå tillbaka till om ett par år.

En kommentar till “VM-bloggen: Förläger i Båstad”

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>