VM i Frankrike

Det sägs att det finns en första gång för allt. Det här kommer bli min första gång, en första gång jag är uttagen till ett mästerskap. Jag känner mig otroligt stolt och ärad över att få vara en del av den truppen som ska representera Sverige under VM i Frankrike i som.

Jag är stolt över mig själv över att jag har gett mig själv chansen att kunna nå den här drömmen och checka av ännu en målsättning. Med hårt slit och en målmedvetenhet har jag utvecklats till den jag är idag och det är något jag själv ger mig en klapp på axeln för. Jag känner också en otrolig tacksamhet över de som trott och de som tror på mig. Utan er hade jag inte orkat hålla i och kämpa i motvind när det går lite tyngre. Tack!

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>