Nominerad för första gången

Sitter på hotellrummet och målar tånaglarna. De måste räddas inför fotbollsgalan ikväll. Som fotbollsspelare är man inte bortskämd med snygga tånaglar, men vad gör det egentligen förutom när fötterna ska in i ett par högklackade skor?!

Dagens schema är ett tight sådant. Massa fix ska hinnas med och mitt i all stress ska dessa jäkla tånaglarna hinna torka. Sminket ska göras och håret ska fixas. Förhoppningsvis är jag nöjd med det som fixas, så att jag slipper springa in på rummet och skrubba bort allt för att sluta upp med en ”natural look”, hah…

För första gången är jag nominerad till ett pris på galan – ”Årets målvakt”. Det här är något jag är väldigt, väldigt stolt över och det känns extremt inspirerande att nämnas bland de redan stora stjärnorna.

Jag lever min dröm. Det är ett som är säkert. Även om tånaglarna är ett undantag av drömmen.

En kommentar till “Nominerad för första gången”

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>