Borta bra men hemma bäst

Just nu befinner jag mig på landslagsläger. Fem dagar i hemstaden Helsingborg är avslutade och nu sitter vi på bussen till Kastrup för att flyga över till Italien.

Att ta på sig landslagskläder är alltid en speciell känsla och man känner en otrolig tacksamhet. Att dessutom få göra det i sin egna hemstad är verkligen få förunnat. Familjen hade möjlighet att komma och se några träningar medan jag var här och de fick även se vår landskamp mot Norge i torsdags. Att höra pappas tacksamhet och stolthet över att han fick sitta på VIP-platser när han var och såg matchen gör mig väldigt rörd och nöjd. Att han fick sitta på en utvald och ”upphöjd” plats, inte på grund av hans jobb eller på grund av honom själv, utan på grund av att hans barn lyckats med det de siktat på. Barnen han och mamma har gjort allt för att få på rätt väg, utan ibland de bästa förutsättningarna. Jag älskar er.

Det ska bli kul att få se vad Italien och staden Cremona har att erbjuda. En landskamp står på schemat och ytterligare förberedelser inför nästa sommars VM i Frankrike. Let the journey begin!

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>