Champions League – part II

Några timmar kvar till returmatchen i Champions League mot ryska Ryazan. Själv sitter jag på tåget in mot Malmö. Varit hemma hos föräldrarna i Helsingborg och samlat energi. Sista timmarna innan match brukar jag däremot vilja samla energi på eget håll.

Vi har en vinst i vårt egna bagage med 1-0 inför matchen. Förväntningarna är höga på det egna lagets spel och vi ska göra allt för att ta oss vidare till nästa omgång.

September månad har varit en oerhört hektisk period med massor av viktiga matcher, både med klubb- och landslag där vi fightades om en VM-biljett som vi lyckades att ta.

Damallsvenskan är tightare än på länge och många lag är inblandade i toppstriden. Hade jag inte varit spelare själv i ligan, hade det här varit optimalt att följa och otroligt spännande. Nu känner jag mest att jag bara vill spela alla matcher på en och samma gång och vinna såklart.

Men först: Champions League.

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>