Zesse på semester

Semestern kom snabbare än vad jag hade förberett mig för. Plötsligt skulle jag ta flyget till Bosnien och besöka familjen söderut.

Börjat resan bra. Sitter på en ersättningsbuss som ska ta oss till Malmö, för att därefter sätta sig på flyget från Kastrup. Totaltstopp i tågtrafiken i Skåne och det Skånetrafiken gör, är att skicka en liten fisbuss med tjugo platser – till typ 300 stressade personer.

Till syftet med det här inlägget. Semester och allt i all ära, men jag blir rastlös rätt snabbt. Förutom rastlöshet har jag funderat vad jag skriva om på min sida. Kommer under mina dagar i Bosnien/Serbien försöka hitta intressanta historier som jag ska dela med mig av till på bloggen. Det kan vara allt från mosters historier om kriget som hon fick bevittna från nära håll, eller farbrors syn på damfotbollen i ett allt för mansdominerande Serbien. Kan bli rätt intressant – tycker jag och pappa i alla fall.

Må väl.
ZM

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>