I min ”jar” av drömmar

Just nu är vi med damlandslaget i Göteborg. Vilka fantastiska förutsättningar vi har här i Sverige och vilka drömmar kommande stjärnor kan ha i dagens samhälle. De kan drömma om att bli fotbollsproffs. På riktigt.

Igår var vi på Foo Fighters som hade koncert på Gamla Ullevi. Jag är inget rock-fan riktigt och kom väl hem efteråt med lock för öronen, pga hög ljudvolym, och magsår pga för mycket icke harmoniska kombinationer av ljud. Men förutom de symptomerna var det en upplevelse. Cirka 50 000 själar som gick in för det på en och samma stadion. Häftigt.

Imorgon spelar vi VM-kvalsmatch mot Kroatien på vår nationalarena i Göteborg. Viktiga poäng behöver plockas för att kunna ha möjlighet att spela VM nästa år. Det är något som finns med i min ”jar” av drömmar.

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>