Vidare i Svenska cupen

Dagen efter match. Vidare till semi i Svenska Cupen. Det blev en tuff match, som vanligt, mot Kristianstad och vi sattes verkligen på prov. Någon optimal uppladdning inför matchen med träningar, blev det inte. Vi som hade varit iväg på diverse landslagsuppdrag kom hem torsdag kväll, trötta från en lång resdag. Fredag och lördag blev de träningar vi fick samla ihop oss som lag. Tufft men vi löste det.

Nu väntar Djurgården i semifinal på Malmö IP. En hel del media säger att vi drog den goda lotten då vi slipper Linköping. Jag är inte så säker på det. Vi, Eskilstuna, Linköping och Djurgården är enligt mig topplag i Damallsvenskan 2018. Djurgården har värvat smart och kan bli riktigt farliga i år. Det blir en tuff och kul utmaning för oss. Precis som vi vill ha det.

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>