OS toppas av damerna och vi vinner med 16-0 i cupen

Sitter och kollar på OS som ständigt finns med i bakgrunden dessa dagar. Imponeras av alla de olika idrotter som finns och hur många riskabla moment som de olika sporterna innebär. Något som imponerar mest på mig är hur bra de svenska damerna har levererat under detta mästerskap. Hur bra de levererar med så små medel. Tänk om förutsättningarna på hemmaplan hade varit ännu bättre? Hade vi tagit ännu fler medaljer då? Hade vi varit bäst?!

Igår spelade vi Svenska cupen mot Qviding i Göteborg. En match som vi vinner med 16-0. Jag ställde frågan ifall det var något sorts rekord, men det var det icke. Tydligen har större resultat förekommit. Trist. Intressant av matchen var att på min pulsklocka, fick jag fram att min distans jag rört mig under matchen var cirka sju kilometer. Jag hade önskat att det var på grund av alla mina fantastiska räddningar jag gjorde. Icke sa Nicke. Det var på grund av det oerhört kalla vädret och att jag tvingades att jogga fram och tillbaka för att hålla värmen. Någon fantastisk räddning fick jag inte möjlighet till att jag göra. Aja… Det kommer tillfällen. Ännu en nolla däremot. Check.

Bilden nedan beskriver hur jag kände mig efter matchen. Som en pigvin. Fast byt ut klimatet pingvinen står i, mot något kallt och ruskigt land. Typ Sverige.

Lämna ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>